Rekisteriseloste

Happy Hour Restaurants Oy Rekisteriseloste                                                       01.01.2014

 

1. Rekisterinpitäjä

  • Happy Hour Restaurants Oy / LY 1634953-0, Kalevankatu 13, 00100 Helsinki, p. 09-602116, info@hhr.fi

2. Rekisteriasiat

  • Asiakaspalvelumme vastaa viimeistään kolmen arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin. info@hhr.fi

3. Rekisterin nimi

  • Happy Hour Restaurants Oy asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeemme tilanneiden rekisteri.
  • (Happy Hour Restaurants rekisteriin kuuluu Lebonk, Storyville, Rymy-Eetu, Freedom ravintolat)

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

  • Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Osoitetiedot
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

  • Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

  • Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

  • Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

  • Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Yhteystiedot

Pysy ajan tasalla uutuuksista ja parhaimmista tarjouksista

newsletter
 

Viikon tapahtumat

STORYVILLE


27.07. To

Terrace: Lasse Hirvi

28.07. Pe

Bob Margolin (USA) and The Jumping Cats (RUS)

Bändi soittaa ensimmäisen setin terassilla!
Säävaraus

29.07. La

Bob Margolin (USA) and The Jumping Cats (RUS)

Bändi soittaa ensimmäisen setin terassilla!
Säävaraus

30.07. Su

Terrace: Bryn Jones

31.07. Ma

Terrace: Riitta Paakki & Pentti Mutikainen

01.08. Ti

Terrace: Roots Tuesday with Janne Kaunisto

02.08. Ke

Mambo Cafe

02.08. Ke

Terrace: Seppo Hovi Duo

03.08. To

Terrace: Enjoy Brazil & Summer Club: Denise Fountoura (BRA) & House Band

04.08. Pe

Screaming Jay & The Bones feat. Gunhild Carling (SWE)

Bändi soittaa ensimmäisen setin terassilla!
Säävaraus


LEBONK


27.07. To

Latin Beat Summer Terrace

28.07. Pe

Rooftop Fridays

29.07. La

Kattoklubi

03.08. To

Yona ja Leissi, Miro Palokallio

04.08. Pe

Rooftop Fridays


RYMY-EETU


28.07. Pe

Gebardi

29.07. La

Brand New Classics

04.08. Pe

The Smooth