Rekisteriseloste

Happy Hour Restaurants Oy Rekisteriseloste                                                       01.01.2014

 

1. Rekisterinpitäjä

  • Happy Hour Restaurants Oy / LY 1634953-0, Kalevankatu 13, 00100 Helsinki, p. 09-602116, info@hhr.fi

2. Rekisteriasiat

  • Asiakaspalvelumme vastaa viimeistään kolmen arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin. info@hhr.fi

3. Rekisterin nimi

  • Happy Hour Restaurants Oy asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeemme tilanneiden rekisteri.
  • (Happy Hour Restaurants rekisteriin kuuluu Lebonk, Storyville, Rymy-Eetu, Freedom ravintolat)

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

  • Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Osoitetiedot
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

  • Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

  • Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

  • Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

  • Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Yhteystiedot

Pysy ajan tasalla uutuuksista ja parhaimmista tarjouksista

newsletter
 

Viikon tapahtumat

STORYVILLE


22.09. Pe

Ben Waters Band (UK)

23.09. La

Ben Waters Band (UK)


LEBONK


21.09. To

HÖGFEST: Ulpu, Nelli Milan, White Balance

22.09. Pe

Rooftop Fridays

23.09. La

KOOL

27.09. Ke

LATIN BEAT - FALL 2017 SEASON OPENING PARTY!

28.09. To

LeBonkin 7V-synttärit, livenä PETRA

29.09. Pe

Rooftop Fridays


RYMY-EETU


21.09. To

Oktoberfest avajaiset: Beer Brauchen Brass Band

22.09. Pe

Oktoberfest: Beer Brauchen Brass Band, Likka

23.09. La

Oktoberfest: LIKKA

26.09. Ti

Oktoberfest: Bavaria

27.09. Ke

Oktoberfest: Bavaria

28.09. To

Oktoberfest: Auringonlaskun ratsastajat

29.09. Pe

Oktoberfest: Über Aber, Sauerkraut 7