Ainutlaatuiset yksityistilaisuudet Happy Hour -ravintoloissa

Teemat, tarjoilut ja tunnelma oman maun mukaan

Eri tyyppiset ravintolakonseptimme takaavat, että löydät meiltä tapahtumaasi halutun fiiliksen – kodikkaasta klubitunnelmasta ratkiriehakkaaseen biletykseen, yökerhon biitistä kesäpäivän terassicocktaileihin. Meiltä saat yrityksellesi tapahtuman puitteet monenlaisiin päivä- ja iltatilaisuuksiin alkaen 10 henkilön kick-offista yli 700 vieraan yleisötilaisuuteen. Ruokatarjoilut toimitamme kustannustehokkaasti ravintolayksiköidemme omista keittiöistä tai tarpeen mukaan catering-kumppaneiltamme. Tutustu yksityistilaisuuksien tarjontaamme >

Storyville

Live music & Happy People!  Tarjoa vieraillesi aito New Orleans -tyylinen elämys vanhaan hiilikellariin rakennetussa, kansainvälisen tunnelman tarjoavassa ravintolassa Helsingin Etu-Töölössä, aivan eduskuntatalon ja musiikkitalon kulmalla. Legendaarinen Storyville on jo 25 vuoden ajan tunnettu runsaasta elävän musiikin tarjonnastaan ja onkin rankattu yhdeksi Euroopan parhaimmista jazzklubeista. Storyvillessä järjestät tunnelmalliset pikkujoulut, virkistyspäivät, lanseeraustapahtumat, kick offit ja monet muut tapahtumat.

Rymy-Eetu

Milloin on viimeksi ollut niin hauskaa, että olet tanssinut pöydillä? Hulvaton Rymy-Eetu on suomalais-saksalainen ravintola Helsingin ydinkeskustassa, Erottajalla, Esplanadien kupeessa. Rymy-Eetu on kuuluisa riehakkaista illanvietoistaan, jossa vetävästä livemusiikista villiintynyt yleisö nousee pöydilleen tanssimaan lähes viikon jokaisena iltana. Rymy-Eetussa voit järjestää monenmoista tapahtumaa päivä- tai iltakattauksella suurellekin osanottajajoukolle.

Hampton Bay

Rannalla, Bulevardin päässä

Hampton Bay on viihtyisä rantaravintola, joka tarjoaa mahdollisuuden nauttia merellisestä Helsingistä hyvien ruokien ja juomien kera. Ravintolan ruokalistan innoittajana on ollut meri ja social eating eli jaettavat annokset. Merenherkkujen lisäksi on tarjolla myös annoksia pihvi- ja vegevaihtoehtoja suosiville. Keittiöstä vastaa Harri Syrjänen.

Hampton Bayssa yhdistyvät herkullinen ruoka, baari ja kaupungin upeimmat terassit. Tervetuloa viihtymään!