Ainutlaatuiset yksityistilaisuudet Happy Hour -ravintoloissa

Teemat, tarjoilut ja tunnelma oman maun mukaan

Eri tyyppiset ravintolakonseptimme takaavat, että löydät meiltä tapahtumaasi halutun fiiliksen – kodikkaasta klubitunnelmasta ratkiriehakkaaseen biletykseen, yökerhon biitistä kesäpäivän terassicocktaileihin. Meiltä saat yrityksellesi tapahtuman puitteet monenlaisiin päivä- ja iltatilaisuuksiin alkaen 10 henkilön kick-offista yli 700 vieraan yleisötilaisuuteen. Ruokatarjoilut toimitamme kustannustehokkaasti ravintolayksiköidemme omista keittiöistä tai tarpeen mukaan catering-kumppaneiltamme. Tutustu yksityistilaisuuksien tarjontaamme >

Storyville

Live music & Happy People!  Tarjoa vieraillesi aito New Orleans -tyylinen elämys vanhaan hiilikellariin rakennetussa, kansainvälisen tunnelman tarjoavassa ravintolassa Helsingin Etu-Töölössä, aivan eduskuntatalon ja musiikkitalon kulmalla. Legendaarinen Storyville on jo 25 vuoden ajan tunnettu runsaasta elävän musiikin tarjonnastaan ja onkin rankattu yhdeksi Euroopan parhaimmista jazzklubeista. Storyvillessä järjestät tunnelmalliset pikkujoulut, virkistyspäivät, lanseeraustapahtumat, kick offit ja monet muut tapahtumat.

Singer's karaoke bar

Ainutlaatuinen mahdollisuus yksityistilaisuudelle karaokebaarissa! Uusi, keväällä 2017 Helsingin ydinkeskustaan Lönnrotin puistikkoon avattu Singer’s Karaoke Bar tarjoaa laatua; Suomen laajimman biisivalikoiman, huippuluokan äänentoistojärjestelmät ja ammattitaitoiset karaokejuontajat joka illalle. Singer’sissä järjestyy yrityksille hauskat pikkujoulut, virkistyspäivät, kick offit ja asiakastilaisuudet sekä kaveriporukoille synttärit, polttarit ja monenlaiset muut unohtumattomat karaokebileet.

Rymy-Eetu

Milloin on viimeksi ollut niin hauskaa, että olet tanssinut pöydillä? Hulvaton Rymy-Eetu on suomalais-saksalainen ravintola Helsingin ydinkeskustassa, Erottajalla, Esplanadien kupeessa. Rymy-Eetu on kuuluisa riehakkaista illanvietoistaan, jossa vetävästä livemusiikista villiintynyt yleisö nousee pöydilleen tanssimaan lähes viikon jokaisena iltana. Rymy-Eetussa voit järjestää monenmoista tapahtumaa päivä- tai iltakattauksella suurellekin osanottajajoukolle.

LeBonk

LeBonk on pirteä yökerho aivan Helsingin ydinkeskustassa, kauppakeskus Forumin ja Hotelli Tornin vieressä. LeBonk on mainio valinta yli 150 henkilön tilaisuuksiin, joissa tarvitaan esiintymislavaa, huippuluokan äänentoistoa ja valaistusjärjestelmää sekä tehokkaat juomatarjoilupisteet. LeBonkin lavalla on vieraillut kotimaisia ja kansainvälisiä tähtiartisteja ja DJ-nimiä. Asiakaspaikkoja on yhteensä mahtavat 700.